body { background-color: #FFFFFF; }

بیوتکر

ویرایش محتوا

درباره ما

بیوتکر سفیر ترویج زیست فناوری و مرجع دانستی های بیوتکنولوژی. اینجا با هم کلی کتاب و مقاله علمی با موضوعات جذاب می خونیم

 

با ما تماس بگیرید

تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

  • خانه
  • -
  • محصول
  • -
  • تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

تومان۳۵.۰۰۰

 

تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

برای دریافت کتاب :

⚫️ ارسال به وسیله پست به شهرستان ها (هزینه پست با خریدار می باشد(14هزار تومان))

? ارسال به وسیله پیک موتوری به ادرس شما (هزینه پیک موتوری با خریدار می باشد)

? می توانید حضوری آدرس به امیرآباد / خیابان کارگر شمالی / دانشکده علوم و فنون نوین جنب دانشکده فنی دانشگاه تهران مراجعه کنید. شماره تماس : 09367305950

 

مولف :

دکترا زهرا حاجی‌حسن (عضو هیات علمی دانشگاه تهران)

با همکاری:

یاسمن محمودی (کارشناسی ارشد نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تهران)

مونا سهرابی (کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه تهران)

 

دانلود فایل pdf فهرست و پیشگفتار کتاب تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli

 

? سوالات رایج :
این کتاب مناسب چه درس و مقطعی از رشته های علوم زیستی می باشد؟

کتاب (( تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli )) علاوه براینکه به تمام افراد دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف توصیه می شود به طور خاص با سر فصل های دروس دانشگاهی زیر مطابقت دارد:

_ درس مبانی مهندسی ژنتیک و آزمایشگاه ژنتیک مولکولی از رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی
_ درس مهندسی ژنتیک و آزمایشگاه مهندسی ژنتیک از رشته زیست فناوری
_ درس آزمایشگاه ژنتیک مولکولی از رشته میکروبیولوژی
_ درس مهندسی ژنتیک پروکاریوت ها برای دانشجویان بیوتکنولوژی میکروبی
_ درس مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مولکولی برای دانشجویان بیوتکنولوژی صنعتی
_ درس اصول مهندسی ژنتیک و تکنیک های پیشرفته در بیوتکنولوژی برای دانشجویان بیوتکنولوژی پزشکی

 

تعداد صفحات : 317

چاپ : 1396

انتشارات :

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

ناموجود

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تولید پروتئین های نوترکیب درباکتری E.Coli”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *