کتاب Prescott & Microbiology یکی از کتابهای معتبر و مشهور در زمینه میکروب شناسی است. این کتاب توسط جان پرسکات و دیگران نوشته شده است و به عنوان یک منبع اصلی برای دانشجویان رشتههای مختلف علوم زیستی، به خصوص میکروب شناسی، استفاده میشود. در کتاب Prescott & Microbiology، مفاهیم پایه و پیشرفته در زمینه میکروب شناسی به صورت جامع و دقیق بررسی شده است. این کتاب شامل بخشهای مختلف از جمله ساختار و عملکرد سلول، تاریخچه مطالعات میکروب شناسی، باکتریشناسی، ویرولوژي، قارچشناسي، پارازيتولوژي و … است.
در هر فصل از کتاب Prescott & Microbiology، تئوري ها با تجزيه و تحليل داده هاي عملياتي همراه است. همچنین در این کتاب به بحث دربارۀ نقش ميكروب ها در زندگى روزمرۀ انسان ها نيز پرداخت شده است. دستورالعملهای عملگرایانۀ کاربردى در سطح لابوراتورى نظير روش هاى كشف باكترى، كپسول سازى باكترى، روش هاى كشف قارچ و … نيز به صورت جامع در كاملاً به روز شده است. در این کتاب، تمام جنبههای مربوط به میکروب شناسی از جمله ساختار، فعالیت، تغذیه، رشد و تکثیر باکتریها، قارچها، ویرولانس و داروسازی باکتریها، عفونتهای قارچی و باکتریایی در بدن انسان و حيوانات پستاندار، بيماري هاي عفوني ، آزمایشگاه های بالیني ، فضای سبز ، صنعت غذایي ، صنعت دارو سازي ، صنعت نفت ، صنعت خوردگي فلزات ، صنعت پلاستيك سازي ، فضای بستر هوافضاء و … به دقت بررسی شده است. بنابراین کسانى كه به دنبال فایلی در زمینە يادگيرى علوم زيستى خصوصاََ در حوزە يادگيرى ميكروب شناسى هستند، با کتاب Prescott & Microbiology حالشو ببرید! در کل، Prescott & Microbiology چارچوب جامع و قابل فهم در زمینه مفاهيم اصلي و تكنيك هاي كاربردي در زيست شناسي را فراهم كرده است.
تیم نویسنده Prescott & Microbiology سبک نسخ های گذشته را با ارائه یک سیستم متعادل و معرفی جامعی همه زمینه های اصلی میکروبیولوژی ادامه داده اند. این تعادل موجب شده است تا این کتاب میکروبیولوژی برای رشته های میکروبیولوژی و رشته های ترکیبی مناسب باشد. نویسندگان تعدادی از روش های آموزشی برای تسهیل یادگیری دانش آموزان طراحی کرده اند. آن ها همچنین بر روی خوانایی متن، آثار هنری و ادغام چند تم کلیدی (از جمله تکامل، محیط زیست، تنوع) در کل متن تمرکز کرده اند که موجب شده این نسخه بهتر از متن های پیشین باشد.
عنوان کتاب: Prescott & Microbiology
نویسندگان: Joanne Willey، Linda Sherwood، Christopher J. Woolverton
ناشر: McGraw-Hill Education
سال انتشار: 2017
تعداد صفحات: 1056 صفحه
موضوع کتاب: میکروب شناسی و بیوشیمی میکروب ها
خلاصه کتاب:
این کتاب به عنوان یک منبع جامع در زمینه میکروب شناسی و بیوشیمی میکروب ها شناخته شده است. در این کتاب، نویسندگان به بررسی جزئیات ساختار و عملکرد سلول های مجموعه از باکتری ها، قارچ ها و ویرولان ها پرداخته اند. علاوه بر این، تاثیرات آلودگی محصولات غذایی، داروهای ضد باکتریایی و دستگاه ايمني بدن نيز در ايجاد تغييرات در جامعه ميكروبي را تشريح كردهاند.
این کتاب به دانشجويان رشتههای پزشكي، دامپزشكي، كشاورزي، زيستشناسي و دانشجويان رشتههای مربوط به علم محيط زيست توصيه مىگردد.