کتاب Prescott & Microbiology یکی از کتابهای معتبر و مشهور در زمینه میکروب شناسی است. این کتاب توسط جان پرسکات و دیگران نوشته شده است و به عنوان یک منبع اصلی برای دانشجویان رشتههای مختلف علوم زیستی، به خصوص میکروب شناسی، استفاده میشود. در کتاب Prescott & Microbiology، مفاهیم پایه و پیشرفته در زمینه میکروب شناسی به صورت جامع و دقیق بررسی شده است. این کتاب شامل بخشهای مختلف از جمله ساختار و عملکرد سلول، تاریخچه مطالعات میکروب شناسی، باکتریشناسی، ویرولوژی، قارچشناسی، پارازیتولوژی و … است.
در هر فصل از کتاب Prescott & Microbiology، تئوری ها با تجزیه و تحلیل داده های عملیاتی همراه است. همچنین در این کتاب به بحث دربارۀ نقش میکروب ها در زندگى روزمرۀ انسان ها نیز پرداخت شده است. دستورالعملهای عملگرایانۀ کاربردى در سطح لابوراتورى نظیر روش هاى کشف باکترى، کپسول سازى باکترى، روش هاى کشف قارچ و … نیز به صورت جامع در کاملاً به روز شده است. در این کتاب، تمام جنبههای مربوط به میکروب شناسی از جمله ساختار، فعالیت، تغذیه، رشد و تکثیر باکتریها، قارچها، ویرولانس و داروسازی باکتریها، عفونتهای قارچی و باکتریایی در بدن انسان و حیوانات پستاندار، بیماری های عفونی ، آزمایشگاه های بالینی ، فضای سبز ، صنعت غذایی ، صنعت دارو سازی ، صنعت نفت ، صنعت خوردگی فلزات ، صنعت پلاستیک سازی ، فضای بستر هوافضاء و … به دقت بررسی شده است. بنابراین کسانى که به دنبال فایلی در زمینە یادگیرى علوم زیستى خصوصاََ در حوزە یادگیرى میکروب شناسى هستند، با کتاب Prescott & Microbiology حالشو ببرید! در کل، Prescott & Microbiology چارچوب جامع و قابل فهم در زمینه مفاهیم اصلی و تکنیک های کاربردی در زیست شناسی را فراهم کرده است.
تیم نویسنده Prescott & Microbiology سبک نسخ های گذشته را با ارائه یک سیستم متعادل و معرفی جامعی همه زمینه های اصلی میکروبیولوژی ادامه داده اند. این تعادل موجب شده است تا این کتاب میکروبیولوژی برای رشته های میکروبیولوژی و رشته های ترکیبی مناسب باشد. نویسندگان تعدادی از روش های آموزشی برای تسهیل یادگیری دانش آموزان طراحی کرده اند. آن ها همچنین بر روی خوانایی متن، آثار هنری و ادغام چند تم کلیدی (از جمله تکامل، محیط زیست، تنوع) در کل متن تمرکز کرده اند که موجب شده این نسخه بهتر از متن های پیشین باشد.
عنوان کتاب: Prescott & Microbiology
نویسندگان: Joanne Willey، Linda Sherwood، Christopher J. Woolverton
ناشر: McGraw-Hill Education
سال انتشار: 2017
تعداد صفحات: 1056 صفحه
موضوع کتاب: میکروب شناسی و بیوشیمی میکروب ها
خلاصه کتاب:
این کتاب به عنوان یک منبع جامع در زمینه میکروب شناسی و بیوشیمی میکروب ها شناخته شده است. در این کتاب، نویسندگان به بررسی جزئیات ساختار و عملکرد سلول های مجموعه از باکتری ها، قارچ ها و ویرولان ها پرداخته اند. علاوه بر این، تاثیرات آلودگی محصولات غذایی، داروهای ضد باکتریایی و دستگاه ایمنی بدن نیز در ایجاد تغییرات در جامعه میکروبی را تشریح کردهاند.
این کتاب به دانشجویان رشتههای پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی، زیستشناسی و دانشجویان رشتههای مربوط به علم محیط زیست توصیه مىگردد.