Edit
logo2

درباره ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز 

با ما تماس بگیرید

تولید میکروبی L-گلوتامات و کاربرداهای آن

  • خانه
  • -
  • بیوتکنولوژی غذایی
  • -
  • تولید میکروبی L-گلوتامات و کاربرداهای آن
تولید میکروبی L-گلوتامات و کاربرداهای آن

کورینه باکتریوم گلوتامیکوم:

بک باکتری گرم منفی ، هوازی، گرم مثبت و بدون اسپورمی باشد که نسبت به بیوتین اگزوتروف می باشد. این باکتری به طور گسترده ای در صنعت در تخمیر L-گلوتامات استفاده می شود که اولین بار در سال 1956 از خاک جدا شده است. گلوتامات در شکل منوسدیم L-گلوتامات به عنوان تقویت کننده طعم و عطر سالانه 1.5 میلیون تن استفاده می شود.

ساختار گلوتامیک اسید ساختار گلوتامیک اسید

همچنین L-گلوتامات می تواند به گلوتامین به وسیله آنزیم گلوتامین سنتتاز I تحت شرایط خاص، تخمیر شود. گلوتامین به عنوان یک داروی موفق و افزودنی غذایی سالم سالانه 2000 تن تولید می شود. تحقیقات روی میزان اثر اکسیژن محلول نشان می دهد که تامین مقدار زیادی اکسیژن برای تولید کارآمد این آمینواسید ضروری می باشد به عنوان مثال تبدیل گلوتامات به گلوتامین به مقدار خیلی زیادی اکسیژن و انرژی ورودی به منظور افزایش چرخه TCA و تامین ATP نیاز دارد.

مسیر سنتز گلوتامیک اسید و ژن های دخیل در سنتز آن مسیر سنتز گلوتامیک اسید و ژن های دخیل در سنتز آن

 اگرچه تامین اکسیژن زیاد به سرعت هم زن فرمانتور و تزریق اکسیژن خالص وابسته است اما این موارد موجب هزینه زیاد محصول تولید شده می شود.

فرمنتاسیون گلوتامیک اسید فرمنتاسیون گلوتامیک اسید

نویسنده : سعید کارگر

عضویت در کانال تلگرامی

ارسال دیدگاه

عضویت در
خبرنامه سایت

*** عضویت در خبرنامه سایت

بیوتکر سفیر ترویج زیست فناوری و مرجع دانستی های بیوتکنولوژی. اینجا با هم کلی کتاب و مقاله علمی با موضوعات جذاب می خونیم

بخش های بیوتکر

ساعات کاری ما

شنبه : 10 شب - 8 صبح
یکشنبه : 10 شب - 8 صبح
دوشنبه : 10 شب - 8 صبح
سه شنبه : 10 شب - 8 صبح
چهارشنبه : 10 شب - 8 صبح
پنجشنبه و جمعه : تعطیل

© کپی رایت . تمام حقوق محفوظ است