Solving the puzzle of multicellularity
Piecing together the mystery of how single cell life forms evolved into multicellular organisms
یکی از بزرگترین مساله های تکامل این است که چگونه و چرا جانوران تک سلولی خودشان را به سمت زندگی گروهی سازماندهی کردند و چندسلولی ها را به وجود آوردند. دانشمندان به بخشی از این سوال از طریق مطالعه توالی یکی از ساده ترین موجود چند سلولی بنام Tetrabaena socialis جواب دادند. این گونه مدلی می باشد برای پی بردن به اینکه چگونه چندسلولی تکامل یافته است.
محققین متوجه شدند (ubiquitin proteasomal pathway (UPP فرآیندی است که نقش کلیدی در تکامل چندسلولی ها دارد.
این مسیر UPP در بسیاری از سرطان های انسانی شناخته شده است و حتی پتانسیل این را دارد که با هدف قرار دادن بتوان سرطان را درمان بکنند. UPP مسیر پیچیده ای است که تراکم سلول را کنترل میکند از طریق پروتئین هایی که در تقسیم سلولی نقش دارند. در این تحقیق توالی ژنومی این جلبک چند سلولی با نزدیک ترین گونه تک سلولی مقایسه شده است و تشخیص دادند که گروهی از خانواده های ژنی کوچک برای آغاز چندسلولی بدست آورده اند. چندسلولی شدن حداقل ۲۵ بار به طور مستقل تکامل یافته است. نتایج این تحقیقات در ژورنال Molecular Biology and Evolution منتشر شده است.
دانلود مقاله دانلود مقاله حل معمای چندسلولی شدن در تکامل
Abstract
Multicellularity is the premier example of a major evolutionary transition and was a foundational event in the evolution. The volvocine chlorophyte lineage is well suited for studying this process.
Extant members span unicellular, simple colonial, and obligate multicellular taxa with germ-soma differentiation. Here, we report the nuclear genome sequence of Tetrabaena socialis and compare this to the three other complete volvocine nuclear genomes. These families are rich in genes related to developmental processes. Multiple points of evidence associate modifications to the ubiquitin proteasomal pathway (UPP) with the beginning of coloniality.