body { background-color: #FFFFFF; }

بیوتکر

ویرایش محتوا

درباره ما

بیوتکر سفیر ترویج زیست فناوری و مرجع دانستی های بیوتکنولوژی. اینجا با هم کلی کتاب و مقاله علمی با موضوعات جذاب می خونیم

 

با ما تماس بگیرید

صفحه وبلاگ

  • خانه
تکامل غیر منتظره غار ماهی (cavefish)

تکامل غیر منتظره غار ماهی (cavefish)

تکامل غیر منتظره غار ماهی (cavefish) از آنجا که این ماهی برای مدت طولانی در غارها زندگی میکرده است، عملا وجود چشم برای این ماهی نه تنها فایده ای نداشته است بلکه جانور برای نگهداری چشم و بخش های مربوط…

حمله به HIV به کمک سلول های T دستکاری ژنتیکی شده

حمله به HIV به کمک سلول های T دستکاری ژنتیکی شده

حمله به HIV به کمک سلول های T دستکاری ژنتیکی شده تحقیقات اولیه روی میمون نشان میدهد که سلول های بنیادی در حمله به ویروس ها می توانند کمک بکنند. برای اینکه Tسل را قادر بسازند تا به HIV حمله…

تامین نیروی برق وسایل با الهام گرفتن از مارماهی

تامین نیروی برق وسایل با الهام گرفتن از مارماهی

تامین نیروی برق وسایل با الهام گرفتن از مارماهی مارماهی به وسیله سلول هایی به نام الکتروسیت شوک الکتریکی ایجاد میکند.دانشمندان توانستند آناتومی این سلول ها را با استفاده از 4تا هیدروژل مختلف شبیه سازی بکنند و سیستمی بسازند که…

فرمنتاسیون ، تخلیص و جبنه اقتصادی D-L-متیونین ، L-لیزین ، L-ترئونین

فرمنتاسیون ، تخلیص و جبنه اقتصادی D-L-متیونین ، L-لیزین ، L-ترئونین

کلیات D-L-Methionine, L-Lysine, and L-Threonine : این سه اسید امینه عمدتا به عنوان افزودنی های خوراکی استفاده می شود . برای انسان ها و اکثر حیوانات اهلی , اسید آمینه های ضروری هستند که در بدن موجودات تولید نمی شوند .…

آنزیم ها مورد استفاده در تیمار چرم سازی و صنعت پارچه و نساجی

آنزیم ها مورد استفاده در تیمار چرم سازی و صنعت پارچه و نساجی

آنزیم ها در چرم سازی : آماده سازی چرم ها از حیوانات به قدیم باز میگردد. از قدیم از مواد شیمیایی سختی مانند آهک ، قلیا و سولفور استفاده می شود. استفاده از ادرار و مدفوع به طور ناخود آگاه…

واکنش تبدیل گلوکز به اسید گلوکونیک | قندهای شیمیایی سبز

واکنش تبدیل گلوکز به اسید گلوکونیک | قندهای شیمیایی سبز

گلوکونیک اسید و قندهای شیمیایی سبز گلوکونیک اسید ب اکسیداسیون انتخابی D-گلوکز در یک پروسه ی فرمنتاسیون تولید می شود و یک محصول بیوتکنولوژیک است. اخیرا، مشتقات قندی در قالب تکنولوژی سبز توسعه داده شده اند از جمله 2و5-فوران دی…

طراحی پروتئین یا مهندسی پروتئین – روش های طراحی پروتئین

طراحی پروتئین یا مهندسی پروتئین – روش های طراحی پروتئین

کلیات طراحی پروتئین یا مهندسی پروتئین : طراحی پروتئین یا مهندسی پروتئین، اشاره به اصلاح توالی پروتئین با استفاده از روش­های ژنتیکی دارد. تکنیک های مهندسی پروتئین جهت 1) شناسایی مکانیزم­های آنزیم، 2) تغییر محل اتصال آنزیم یا آنتی بادی به…

تولید اتانول

تولید اتانول

کلیات تولید اتانول اتانول یک حلال مهم صنعتی و یک ماده اولیه برای سنتز مواد شیمیایی آلی مانند اتیلن و پلی اتیلن است. در بسیاری از کشورها، اتانول به عنوان سوخت زیستی به بنزین اضافه می­شود (E10 و E15 اتانول: 10…

لاکتیک اسید، 3-هیدروکسی پروپیونیک اسید (3-HP)

لاکتیک اسید، 3-هیدروکسی پروپیونیک اسید (3-HP)

ساختار و ویژگی های لاکتیک اسید، 3-هیدروکسی پروپیونیک اسید (3-HP) در سال 2013، در حدود 300،000 تن لاکتیک اسید، عمدتا” توسط تخمیر، تولید شد. به علت طعم اسیدی خوشایند و ویژگی نگهدارندگی این ماده شیمیایی، بیشترین کاربرد آن در غذا…

فرآیند تولید آنزیم های هیدرولیزکننده نشاسته – آلفا-آمیلازها

فرآیند تولید آنزیم های هیدرولیزکننده نشاسته – آلفا-آمیلازها

هیدرولیز نشاسته کلیات هیدرولیز نشاسته : یکی از مهمترین پلی ساکارید هایی که در طبیعت بعد از گلوکز تولید می شود، نشاسته می باشد. در کنار گلوکز، نشاسته نیز یکی از مهمترین منابع کربن به منظور فرآیند تخمیر می باشد. در…

بیوسنتز استیک اسید (سرکه) بوسیله گلوکونوباکتر ، استوباکتر

بیوسنتز استیک اسید (سرکه) بوسیله گلوکونوباکتر ، استوباکتر

استیک اسید/ سرکه : سرکه در فرهنگ های متعددی برای اسیدی کردن و نگهداری سبزیجات، سالادها، برنج و سایر محصولات غذایی استفاده می شود. استفاده از سرکه در این غذاها و نوشیدنی ها به دوران باستان بر می گردد. سرکه…

تولید آسپارتام ، L- فنیل آلانین و L- آسپارتیک اسید – بیوتکنولوژی – شیرین کننده های مصنوعی

تولید آسپارتام ، L- فنیل آلانین و L- آسپارتیک اسید – بیوتکنولوژی – شیرین کننده های مصنوعی

آسپارتام ، L- فنیل آلانین و L- آسپارتیک اسید کلیات : آسپارتام (L- α- آسپارتیل-L- فنیل آلانین- متیل استر) یک شیرین کننده ی مصنوعی کم کالری می باشد که حدودا دویست مرتبه شیرین تر از سوکروز است. این شیرین کننده در…