body { background-color: #FFFFFF; }

بیوتکر

ویرایش محتوا

درباره ما

بیوتکر سفیر ترویج زیست فناوری و مرجع دانستی های بیوتکنولوژی. اینجا با هم کلی کتاب و مقاله علمی با موضوعات جذاب می خونیم

 

با ما تماس بگیرید

درمان سرطان با روش های ایمونو آنکولوژی

  • خانه
  • -
  • ویدیو
  • -
  • درمان سرطان با روش های ایمونو آنکولوژی
درمان سرطان با روش های ایمونو آنکولوژی

پیش از درمان،پیش از تشخیص،پیش از حتی بروز اولین علائم، سیستم ایمنی اولین خط دفاعی در مقابل انواع سرطان می باشد.
با اینکه این سیستم دفاعی بسیار کارآمد می باشد اما هنگامی که غیر فعال شود و قادر به جنگیدن با بیماری ها نباشد، تومورهای سرطانی شروع به رشد می کنند.
رشته ایمونو آنکولوژی در حال گسترش ابزارهای انقلابی به منظور فعال سازی مجدد و تقویت قدرت منحصر به فرد سیستم ایمنی به منظور مبارزه با سرطان می باشد و PRS_343 که یک داروی طراحی شده به منظور فعالیت مقابل سرطان های HER2 مثبت، یک مثال عالی از کارایی این رشته می باشد.41BB یک پروتئین بر سطح T_Cell ها می باشد و هنگامیکه بصورت خوشه ای در کنار یکدیگر قرار می گیرند، سبب تحریک فعال شدن T_Cell ها می شوند.
در نتیجه T_Cell ها مقدار بیشتری سایتوکین و فاکتور های پیش التهابی تولید می کنند که به تحریک پاسخ ایمنی کمک می کنند.
مطالعات نشان داده اند که 41BB ترجیحا بر روی T_Cell های حساس به جهش های مختص به تومور بیان می شوند و 41BB را به یک هدف جذاب برای داروهای درمانی تبدیل می کند.
استفاده ساده از آنتی بادی ها به منظور فعال سازی 41BB سبب توسعه کنترل نشده T_Cell ها در سراسر بدن با تخریب تاثیرات سیستمیک شود.


قدرت PRS_343 متکی بر توانایی آن در افزایش چشمگیر فعالیت T_Cell ها اما تنها درون محیط بسیار کوچک تومور می باشد.و اینجاست که چگونگی کارکرد آن مشخص می شود.HER2 یک پروتئین در سطح سلول می باشد که در بیشتر انواع سرطان ها به میزان قابل ملاحظه ای بیان می شود.PRS_343 یک پروتئین الحاقی تشکیل شده از یک واحد آنتی بادی متصل شونده به HER2 و یک واحد آنتی کالین پروتئین متصل شونده به 41BB می باشد.
هنگامی که PRS_343 تزریق شد،به سراسر بدن گردش می کند و به HER2 و 41BB متصل می شود.
در طی بازرسی روزمره T_Cell ها، PRS_343 یک پل بین HER2 و 41BB ایجاد می کند.بر روی سلول های توموری HER2 مثبت، این پدیده سبب گرد هم آمدن خوشه ای 41BB شده و آبشاری از سیگنال ها راه اندازی شده که در نهایت منجر به فعال سازی T_Cell ها می شود.
در نتیجه T_Cell هایی که مختص به سلول ها هستند اما غیر فعال شده اند مجددا فعال شده و فعالیت شان را بر نواحی مجاور تومور متمرکز می کنند.
این پدیده سبب نفوذ و تکثیر تعداد بیشتری از T_Cell مختص به تومور و ساخت سایتوکین های پیش التهابی می شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *