آخرین مطالب

Recent Articles

آوین بنیان ژن زیست سلامت
شرکت های بیوتکنولوژی

آوین بنیان ژن زیست سلامت

محقق گرامی مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی آوین بنیان ژن زیست سلامت مجموعه ای دانش بنیان می باشد که با بهره گیری از دستگاهها و تجهیزات پیشرفته و تیم متخصص از رشته های مختلف علوم زیستی سرویسها و محصولات پیشرفته سلولی و مولکولی را در راستای اجرای پروژه های تحقیقاتی اساتید

توضیحات بیشتر »
میزان بهینه فعالیت های مختلف روزانه چقدر است؟
آموزش بیوتکنولوژی

میزان بهینه فعالیت های مختلف روزانه چقدر است؟

دانشمندان میزان بهینه نشستن، ایستادن، خواب و فعالیت های سبک و شدید را در 24 ساعت آشکار کردند. محققین در یک تحقیق که بروی 2000 نفر بزرگسال انجام شده، از طریق حسگرهای بدنی به مدت یک هفته پارامترهای های مختلف بدن آن ها رو مطالعه کردند. در این تحقیق داده

توضیحات بیشتر »

مقدمه ای بر داکینگ مولکولی و شبیه سازی مولکولی

کشف دارو مولکوالر داکینگ یکى از روش هاى زیر مجموعه ی مدلینگ مولکولى در علم بیوانفورماتیک مى باشد و روشی پر کاربرد در طراحی دارو است. داکینگ مولکولى در تعیین برهم کنش بین دو مولکول مثل پروتئین با پروتئین یا پروتئین با DNA براى یافتن بهترین جهت گیرى یک لیگاند

توضیحات بیشتر »
پروبیوتیک و پری‌بیوتیک - فلور روده (میکروبیوتای روده) - FOSHU
آموزش بیوتکنولوژی

پروبیوتیک و پری‌بیوتیک

به‌طور کلی، پری‌بیوتیک‌ها افزودنی‌های غذایی هستند که اثر مفیدی روی فلور روده (باکتری‌های ساکن روده) دارند. پروبیوتیک‌ها حاوی میکروارگانیسم‌های حیاتی مانند لاکتوباسیل هستند که همراه با مواد غذایی بلعیده می‌شوند و اثرات مثبتی روی سلامتی دارند. این مواد بر روده بزرگ تأثیر می‌گذارند؛ جایی که مجموعه‌ای متنوع از میکروارگانیسم‌ها (فلور

توضیحات بیشتر »
ماریجوانا و اپی ژنتیک
خبر بیوتکنولوژی

ماریجوانا و اپی ژنتیک

تقریبا 49% آمریکایی حداقل یک بار ماریجوانا رو امتحان کردند!تازه برخی از ایالت‌های آمریکا و کشورهای دیگر استفاده از آن را قانونی کرده‌اند،اما ما هنوز از تأثیر آن بر روی سلامت خود بی خبریم! بر اساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۱۰۰۰ بزرگسال شد، نشان داده شده است که مصرف

توضیحات بیشتر »

غذای تخمیری و اسید لاکتیک

به طور کلی، در بسیاری از فرهنگ ها، مهارت تهیه محصولات لبنی تخمیری، ساورکراوت از کلم تخمیر شده، یا افزایش قابلیت هضم چغندر به عنوان غذای دام با استفاده از تخمیر (سیلاژ) برای صدها نسل منتقل شده است. در سال ۱۸۵۶، لویی پاستور با کشف باکتری های اسید لاکتیک، پایه

توضیحات بیشتر »
کشف اندامک جدید بنام نیتروپلاست
خبر بیوتکنولوژی

کشف اندامک جدید بنام نیتروپلاست

پژوهشگران نوعی اندامک (ساختار بنیادی سلولی) را کشف کرده‌اند که می‌تواند گاز نیتروژن را به شکلی قابل‌استفاده برای رشد سلول تبدیل کند. کشف این ساختار که نیتروپلاست نامیده می‌شود، در جلبک‌ها می‌تواند تلاش‌ها برای مهندسی ژنتیک گیاهان به‌منظور تثبیت یا «فیکس» کردن نیتروژن خودشان تقویت کند، که این امر می‌تواند

توضیحات بیشتر »

آموزش و دانلود کتاب فارسی میستری متد

کتاب میستری متد   راز بزرگ (عنوان پیشنهادی برای ترجمه “The Mystery Method”) چگونه زنان زیبا را به تختخواب بکشانیم این کتاب نوشته مردی که طبق گفته نیویورک تایمز یکی از تحسین‌شده‌ترین افراد در دنیای اغواگری است، به مردان معمولی نحوه‌ی برقراری ارتباط، جذب و شروع روابط صمیمی با زنان

توضیحات بیشتر »

غذاهای تخمیری

به طور کلی، در تمام فرهنگ‌های انسانی، غذاهای زیادی با تخمیر میکروبی اصلاح می‌شوند. در ابتدا، مهارت‌های سنتی با هدف نگهداری مواد غذایی توسعه یافت. بنابراین، می‌توان با کاهش اسیدیته (pH) از طریق تشکیل اسیدهای آلی (سauerkraut، ترشی)، ارزش غذایی سبزیجات را برای مدت طولانی‌تری حفظ کرد، قابلیت هضم را

توضیحات بیشتر »

آبجو

به طور کلی، آبجو یکی از قدیمی‌ترین و احتمالاً پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های الکلی در بین انسان‌هاست. آبجو از تخمیر مالت با مخمر (Saccharomyces cerevisiae) در حضور عصاره‌های رازک به دست می‌آید که طعم تلخی را ایجاد می‌کند. تولید جهانی آبجو حدود ۱۹۰ میلیون کیلولیتر یا تقریباً ۱۹۰ میلیون تن است. بزرگترین

توضیحات بیشتر »

دنیای نوشیدنی‌های الکلی: از شراب و آبجو تا ساکه و ودکا

به طور کلی، نوشیدنی‌های الکلی در اکثر فرهنگ‌های انسانی، اگر نگوییم همه آن‌ها، توسعه یافته‌اند. در فرهنگ‌های غربی، این نوشیدنی‌ها عمدتاً شامل شراب، آبجو، آبمیوه‌های تخمیر شده، شامپاین و مشروبات تقطیر شده می‌شوند. نوشیدنی الکلی بومی آسیا، ساکه (sake) یا شراب برنج است. اختصاصی‌های منطقه‌ای در سایر نقاط جهان عبارتند

توضیحات بیشتر »
هشتمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی و شیمی ایران
همایش و کنگره ها

هشتمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی و شیمی

هشتمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی و شیمی ایران   زمان برگزاری :  30 تیر ماه 1403 آخرین مهلت ارسال مقاله: 23 تیر ماه 1403 اعلام نتایج داوری: 3 روز پس از ارسال مقاله آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس: 28 تیر ماه 1403     اهمیت کنفرانس: ارتباط

توضیحات بیشتر »

لیگ ده تایی های بیوتکنولوژی