دانشگاه: Aarhus
کشور: دانمارک
ددلاین: 1 می 2020
فیلد تحقیقاتی و پروژه:
پروتئین ها بلوک های مهم ساختاری در مواد غذایی هستند و قابلیت های پردازش داشته ودر ارزش غذایی نقش مهمی دارد.امروزه ما با نیاز فوری به تولید غذاهای مناسب با توجه به تغییرات آب و هوایی مواجه هستیم و این موضوع باعث تغییر اساسی در استفاده از منابع جدید پروتئینی مبتنی بر گیاهان می شود. این پروژه با هدف مطالعه پروتئین های گیاهی (به عنوان مثال نخود ، آفتابگردان ، کنف ، کوئینوا) و رفتار آنها در طی مراحل پردازش (فیلتراسیون غشایی ، هیدرولیز ، عملیات گرمایش ، اکستروژن) و تأثیر اصلاحات ملایم برای پردازش یا عملکرد تغذیه ای می باشد.. تمرکز پروژه بر روی مطالعات متقابل مولکولی وفرا مولکولی در سیستم های چند فازی مربوطه خواهد بود تا بتوان به تولید محصولات پروتئینی بیشتر گیاهی کمک کرد.
صلاحیت ها:
- متقاضیان مقطع دکترا باید دارای مدرک دانشگاهی مربوطه با پروژه باشند.
- متقاضی باید از سطح انگلیسی بسیار خوبی برای اسپیکینگ و نوشتن برخوردار باشد.
- برای اطلاعات بیشتر با Milena Corredig, (mc@food.au.dk) تماس برقرار شود.
مدارک و مستندات:
- یک مرجع
- رزومه
- انگیزه نامه
- ریزنمرات و مدارک دانشگاهی
- توصیف پروژه
- مدرک زبان
برای اپلای مستندات لازم در سایت www.phd.scitech.au.dk/for-applicants/apply-here – بارگزاری شود.