آخرین مطالب
Recent Articles
غذاهای تخمیری
به طور کلی، در تمام فرهنگهای انسانی، غذاهای زیادی با تخمیر میکروبی اصلاح میشوند. در ابتدا، مهارتهای سنتی با هدف نگهداری مواد غذایی توسعه یافت. بنابراین، میتوان با کاهش اسیدیته (pH) از طریق تشکیل اسیدهای آلی (سauerkraut، ترشی)، ارزش غذایی سبزیجات را برای مدت طولانیتری حفظ کرد، قابلیت هضم را
آبجو
به طور کلی، آبجو یکی از قدیمیترین و احتمالاً پرمصرفترین نوشیدنیهای الکلی در بین انسانهاست. آبجو از تخمیر مالت با مخمر (Saccharomyces cerevisiae) در حضور عصارههای رازک به دست میآید که طعم تلخی را ایجاد میکند. تولید جهانی آبجو حدود ۱۹۰ میلیون کیلولیتر یا تقریباً ۱۹۰ میلیون تن است. بزرگترین
دنیای نوشیدنیهای الکلی: از شراب و آبجو تا ساکه و ودکا
به طور کلی، نوشیدنیهای الکلی در اکثر فرهنگهای انسانی، اگر نگوییم همه آنها، توسعه یافتهاند. در فرهنگهای غربی، این نوشیدنیها عمدتاً شامل شراب، آبجو، آبمیوههای تخمیر شده، شامپاین و مشروبات تقطیر شده میشوند. نوشیدنی الکلی بومی آسیا، ساکه (sake) یا شراب برنج است. اختصاصیهای منطقهای در سایر نقاط جهان عبارتند
هشتمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی و شیمی
هشتمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی و شیمی ایران زمان برگزاری : 30 تیر ماه 1403 آخرین مهلت ارسال مقاله: 23 تیر ماه 1403 اعلام نتایج داوری: 3 روز پس از ارسال مقاله آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس: 28 تیر ماه 1403 اهمیت کنفرانس: ارتباط
ویرایش ژنوم چیست؟
ویرایش ژنوم چیست؟ عبارت «ژنوم» به مواد ژنتیکی موجود زنده اشاره دارد. ژنوم یک ارگانیسم شامل کل DNA هستهای، از جمله نواحی کدکننده و غیر کدکننده، و همچنین DNA میتوکندری و کلروپلاست موجود در سلول است. مطالعه مواد ژنتیکی برای درک نقش مولکول DNA در سلول، «ژنومیک» نامیده میشود. در
رمز عبور از دروازهی مرگ: شگفتیهای تاردیگراد
سلام دوستان عزیز! امروز با شما هستیم با داستانی از موجودی کوچک ولی با قدرتهای فرازمینی! تاردیگراد، موجودی که فراتر از حد تصور ما سرسخت و مقاوم است. تاردیگراد در واقع یک معجزهی زیستی است چراکه این موجودات کوچک که به “خرسهای آبی” مشهورند، قوانین طبیعت حاکم بر موجودات را
در جستجوی سپیدهدم تکامل: شاهدی جدید برای فرضیه RNA world
???? دوستان عزیز، امروز با خبری هیجانانگیز در حوزه علم زیستشناسی همراه شما هستیم. فرضیهی “دنیای RNA” در مورد پیدایش حیات که دانشمندان بسیاری را به خود مشغول کرده، با کشفی تازه از مؤسسهی سالک، چراغ راه دانشمندان این حوزه شده است. این بار، پژوهشگران به موفقیت چشمگیری دست یافتهاند؛
احیای گیاهان تقریباً مرده، راز جوانی در دل طبیعت!
دانشمندان دانشگاه Riverside کشف شگفت انگیزی در مورد پیری گیاهان انجام داده اند که نشان داد اندامک “دستگاه گلژی” نقش کلیدی در پیری گیاهان دارد. این اندامک مانند اداره پست سلول عمل می کند و مولکول ها را به مکان های مناسب هدایت می کند. پروتئین COG کارمند پست این
خوکهای انقلابی:نبرد با ویروس از طریق CRISPR!
در دنیایی که هر روز شاهد پیشرفتهای چشمگیر علمی هستیم، دانشمندان با استفاده از ابزار اصلاح ژنی CRISPR گامی بزرگ برداشتهاند: خلق خوکهایی که در برابر ویروس مرگبار PRRS مقاوم هستند. این اکتشاف نه تنها میتواند جان میلیونها خوک را نجات دهد، بلکه ضربهای کاری به ضررهای مالی سنگین وارد
تولید گوشت سبز
دستاوردی شگفتانگیز: تولید رشتههای شبیه به گوشت از جلبکها! سلام به دوستداران محیط زیست و نوآوران غذایی! آماده باشید برای اختراع جدیدی که میتواند نحوهی نگرش ما به منابع پروتئینی متحول کند. دانشمندان دانمارکی الیافی شبیه به گوشت از سیانوباکتریها تولید کردند! بله، درست شنیدید، جلبکهای آبی-سبز در حال تبدیل
کارگاه عملی تشخیص پاتوژن ها با فناوری کریسپر
کارگاه عملی تشخیص پاتوژن ها با فناوری کریسپر زمان برگزاری : پنجشنبه ۱۷ اسفند دانشجویان ۱۰ درصد تخفیف از ساعت ۸.۳۰ صبح تا ۵.۳۰ عصر کارگاه بصورت حضوری و عملی مکان برگزاری: تهران، خیابان انقلاب برای اولین بار در ایران شرکت آوان زیست کاوش برگزار میکند:کارگاه عملی تشخیص پاتوژن ها با فناوری کریسپر
ویستا زیست فناوری به ژن
شرکت ویستا زیست فناوری به ژن در سال ۱۳۹۶ با هدف توانمندسازی جامعه آزمایشگاهی ایران در تشخیص مولکولی با ارائه ی محصولاتی دقیق، با تکنولوژی بالا و مقرون به صرفه تأسیس و با همین هدف واحد به فعالیت خود ادامه می دهد. این شرکت هم اکنون به عنوان پیشروترین شرکت